Zvěřina
Není Vám jedno, co jíte? Chcete kvalitní maso a rádi byste věděli, odkud pochází? To jste na našich stránkách správně!
Námi nabízená zvěřina je z ulovené mladé zvěře, která žila ve volné honitbě v čerchovských lesích, což zaručuje její vysokou kvalitu. Zvěřina je nedoceněnou přírodní BIO surovinou, která je nejen chutná ale i zdravá a dietní.
Proč BIO? Zvěř se živí pouze potravou z volné přírody. V době přikrmování zvěři předkládáme seno a oves.
Zvěřinu prodáváme buďto v celých kusech (vyvrženou – zbavenou vnitřností, nestaženou a nerozporcovanou), částečně porcovanou (nutné odkoupit všechno maso z celého kusu) nebo naporcovanou a vakuově balenou (pouze jednotlivé kusy masa). Nabízíme i ořezy masa pro vaše čtyřnohé mazlíčky.
Maso odpovídá hygienickým a veterinárním předpisům.
Dostupnost
Dostupnost zvěřiny závisí na dobách lovu jednotlivých druhů zvěře. Jedná se tedy o sezónní nabídku.
Celé kusy
Tuto zvěřinu dostanete v celých kusech, nestaženou z kůže, nenaporcovanou, pouze zbavenou vnitřností.
Zvěřina stažená a rozbouraná
Zvěřina je stažená a rozbouraná na výsekové části (kýta, plec, krk, žebra, hřbet…). Maso je s kostmi a je potřeba ho dále zpracovat. Je nutné odkoupit všechno maso z daného kusu.
Porcovaná vakuovaná zvěřina
Maso je naporcované, zavakuované a chlazené či mražené. Maso chlazené je určené k okamžité spotřebě (trvanlivost 14 dní). Maso mražené je vhodné k delšímu uchování (trvanlivost 1 rok).
Na výběr máte ze tří druhů zvěře – daněk evropský, jelen evropský a prase divoké. Od každé zvěře nabízíme několik druhů mas – hřbet bez kosti, kýta bez kosti, plec bez kosti, maso na guláš či svíčková. Přesnou váhu masa nemůžeme dopředu zaručit. Většinou se pohybuje mezi 0,5 a 1,2 kg. Záleží na velikosti zvěře.
Objednání
Objednávání zvěřiny probíhá formou pořadníku. Dopředu bohužel nemůžeme zaručit, kdy zvěřina bude a zda bude v požadovaném množství. Pokud bude zvěřina dostupná, budeme vás kontaktovat s bližšími informacemi a otázkou, zda váš zájem stále trvá.
Objednání
Vakuované maso objednávejte níže v objednávkovém formuláři. Bohužel nemůžeme zaručit, že se dostane na všechny zájemce. Bude tedy rozhodovat čas objednání.
Výdej
Výdej vakuované zvěřiny probíhá na adrese Domažlice, Tyršova 611 v předem dohodnutou dobu. Výdej celých kusů či částečně rozbouraného masa probíhá na Hadrovci (Havlovice 30). Zvěřina se platí při vyzvedání a pouze hotově.
Porcovaná vakuovaná zvěřina
Maso je naporcované, zavakuované a chlazené či mražené. Maso chlazené je určené k okamžité spotřebě (trvanlivost 14 dní). Maso mražené je vhodné k delšímu uchování (trvanlivost 1 rok)
Na výběr máte ze tří druhů zvěře – daněk evropský, jelen evropský a prase divoké. Od každé zvěře nabízíme několik druhů mas – hřbet bez kosti, kýta bez kosti, plec bez kosti, maso na guláš či svíčková. Přesnou váhu masa nemůžeme dopředu zaručit. Většinou pohybuje mezi 0,5 a 1,2 kg. Záleží na velikosti zvěře.
Jak objednat?
Objednávejte na níže uvedeném e-mailu či v objednávkovém formuláři na této stránce (bude vložen v nejbližších dnech). Do objednávky napište, jaký druh a kolik balíčků chcete.
Bohužel, každý balík váží jinak. Záleží na velikosti zvěře. Proto prosíme objednávejte na kusy balíků, nikoliv na váhu masa.
Je pouze omezené množství. Kdo dřív objedná, ten má.
Výdej
Výdej bude probíhat v pátek 15.11. a 13.12.2024. Placení bude při vyzvedávání a pouze hotově.
Aktuální nabídka
Aktuálně máme vše vyprodané. Další maso bude k vyzvednutí 15.11.2024 a 13.12.2024. Nutné je objednání předem na této stránce. Objednávkový formulář zveřejníme v nejbližších dnech.