Prodej zvěřiny

Zvěřina

Není Vám jedno, co jíte? Chcete kvalitníkus masa,” ale rádi byste věděli, odkud pochází? To jste na našich stránkách správně!

Námi nabízená zvěřina je z ulovené mladé zvěře, která žila ve volné honitbě v čerchovských lesích. Což jí zabezpečuje vysokou kvalitu. Zvěřina je nedoceněnou přírodní BIO surovinou, která je velmi chutná ale i zdravá a dietní.

Proč BIO? Zvěř se živí pouze potravou z volné přírody. V době přikrmování zvěři předkládáme seno a oves.

Zvěřinu prodáváme buďto v celých kusech (vyvrženou – zbavenou vnitřností, nestaženou a nerozporcovanou), částečně porcovanou (nutné odkoupit všechno maso z celého kusu) nebo naporcovanou a vakuově balenou (pouze jednotlivé kusy masa).

Maso odpovídá hygienickým a veterinárním předpisům.

Dostupnost

Dostupnost zvěřiny závisí na dobách lovu jednotlivých druhů zvěře. Jedná se tedy o sezónní nabídku.

Celé kusy

Tuto zvěřinu dostanete v celých kusech, nestaženou z kůže, nenaporcovanou, pouze zbavenou vnitřností.

Zvěřina stažená a rozbouraná

Nově zájemcům můžeme nabídnout i stažení a rozbourání zvěřiny na výsekové části. Pod pojmem bourání zvěřiny se rozumí oddělení výsekových částí masa od těla zvěře, kdy maso zůstane s kostí připravené na další zpracování třeba u vás doma. Výsekovými částmi zvěřiny se rozumí např. kýta, krk, plec, hřbet, žebra a panenky. Nutné odkoupit všechno maso z daného kusu.

Porcovaná vakuovaná zvěřina

Maso je naporcované, zavakuované a chlazené či mražené. Maso chlazené je určené k okamžité spotřebě (trvanlivost 14 dní). Maso mražené je vhodné k delšímu uchování (trvanlivost 1 rok)

Na výběr máte ze tří druhů zvěře – daněk evropský, jelen evropský a prase divoké. Od každé zvěře nabízíme několik druhů mas – hřbet bez kosti, kýta bez kosti, plec bez kosti, maso na guláš či svíčková. Přesnou váhu masa nemůžeme dopředu zaručit. Většinou pohybuje mezi 0,5 a 1,2 kg. Záleží na velikosti zvěře.

Objednání

Vakuované maso objednávejte níže v objednávkovém formuláři. Bohužel nemůžeme zaručit, že se dostane na všechny zájemce. Bude tedy rozhodovat čas objednání.

Objednávání celých kusů či rozbourané zvěřiny funguje na základě pořadníku. Pokud máte o tuto zvěřinu zájem, napište na níže uvedený e-mail.

Výdej

Výdej vakuované zvěřiny bude probíhat v pátek 15.11. a 13.12.2024. Placení bude při vyzvedávání a pouze hotově.

Porcovaná vakuovaná zvěřina

Maso je naporcované, zavakuované a chlazené či mražené. Maso chlazené je určené k okamžité spotřebě (trvanlivost 14 dní). Maso mražené je vhodné k delšímu uchování (trvanlivost 1 rok)

Na výběr máte ze tří druhů zvěře – daněk evropský, jelen evropský a prase divoké. Od každé zvěře nabízíme několik druhů mas – hřbet bez kosti, kýta bez kosti, plec bez kosti, maso na guláš či svíčková. Přesnou váhu masa nemůžeme dopředu zaručit. Většinou pohybuje mezi 0,5 a 1,2 kg. Záleží na velikosti zvěře.

Jak objednat?

Objednávejte na níže uvedeném  e-mailu či v objednávkovém formuláři na této stránce (bude vložen v nejbližších dnech). Do objednávky napište, jaký druh a kolik balíčků chcete.

Bohužel, každý balík váží jinak. Záleží na velikosti zvěře. Proto prosíme objednávejte na kusy balíků, nikoliv na váhu masa. 

Je pouze omezené množství. Kdo dřív objedná, ten má.

Výdej

Výdej bude probíhat v pátek 15.11. a 13.12.2024. Placení bude při vyzvedávání a pouze hotově.

Aktuální nabídka

Aktuálně máme vše vyprodané. Další maso bude k vyzvednutí 15.11.2024 a 13.12.2024. Nutné je objednání předem na této stránce. Objednávkový formulář zveřejníme v nejbližších dnech.

Kontakt